Huis van de Wijk 't Blommetje (tijdelijk in de Stadsboerderij)

Stadsboerderij Osdorp
Stadsboerderij Osdorp 2

't Blommetje krijgt in 2024 een nieuwe locatie aan de Osdorperban. Tot die tijd zijn de activiteiten in de Stadsboerderij Osdorp.

't Blommetje in Stadsboerderij Osdorp
Botteskerksingel 30B, 1069 XT Amsterdam
06 – 28639925 | huisvandewijk@combiwel.nl

Een praatje, een kop koffie of een activiteit. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor het organiseren van een buurtactiviteit, voor wie gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Je kunt altijd meedoen. We ondersteunen je bij je vragen en helpen je waar nodig. De buurtwerkers kennen de wijk en weten de weg. Onderaan tref je de contactgegevens aan.

Website van de Stadsboerderij:
www.stadsboerderijosdorp.nl

Combiwel Buurtwerk | Blij dat je in de buurt bent

Bewonersinitiatief

Heeft u een idee voor een activiteit in uw straat of buurt? Wilt u met een groepje iets organiseren? Dan bent u voor ondersteuning bij ons aan het goede adres. Wij staan klaar om mee te denken en mee te helpen zodat u uw plan kan uitvoeren. Het is ook mogelijk een ruimte te gebruiken of subsidie (een buurtbudget) aan te vragen. 

Neem gerust contact op met een van onderstaande buurtwerkers.

Vrijwilligs zijn onmisbaar

Lijkt het je leuk om in de buurt aan de slag te gaan als vrijwilliger? Heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Weet je misschien nog niet wat er mogelijk is en wat er bij komt kijken? Wij helpen je graag in een persoonlijk gesprek waarin we je interesses en sterke kanten bespreken. 

Neem gerust contact op met een van onderstaande buurtwerkers.

Team Huis van de Wijk 't Blommetje

Lenie Smit

welzijnscoach voor Osdorp, Slotervaart Zuid & Nieuw Sloten/De Aker

Wasilis Psathas

buurtwerker

Jamila Hammada

buurtwerker

Maaike van der Linden

buurtwerker

Activiteiten Nieuw-West

Combwel Buurtwerk in Amsterdam Nieuw-West is er voor de buurt en de buurtbewoners. Wij faciliteren vrijwillige inzet, ondersteunen buurt- en bewonersinitiatieven en geven hulp en advies voor het verbeteren van persoonlijk welzijn.

Zoek je een activiteit om aan deel te nemen? Maak dan gebruik van de zoekhulp hier links.