De Amsterdamse sport- & beweegweek van 15 t/m 25 september 2023

Het is zover! De eerste Amsterdamse Sport- en Beweegweek (voorheen Amsterdamse sportweek). Samen met zorgaanbieders en in samenwerking met de stadsdelen en Team Sportservice Amsterdam is er onder de vlag van Amsterdam Vitaal & Gezond een leuk en divers beweegaanbod samengesteld. Van 15 tot en met 24 september kunnen alle Amsterdammers gratis meedoen met sport- en beweegactiviteiten in de stad.

Sport- en beweegactiviteiten door de hele stad 

De Amsterdammer krijgt de kans om kennis te maken met een grote diversiteit aan sportactiviteiten, van roeien tot Rock ’n Rolldansen en van hockey tot hardlopen. Dit jaar kan men ook kennismaken met het laagdrempelig beweegaanbod in de stad, een initiatief van Reade, Cordaan, Combiwel, Arkin en HVO Querido. Denk daarbij aan wandelen, Tai Chi les en bewegen op de stoel. 

Voor wie?

De Amsterdamse Sport- en Beweegweek richt zich op alle Amsterdammers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om meer te bewegen. Zorgaanbieders werken samen met inwoners en cliënten toe naar dit evenement. Het is daarom ook mogelijk om als begeleider samen met een cliënt aan een activiteit mee te doen.


Meer informatie en aanmelden  

Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op amsterdam.nl/sportenbeweegweek. Het beweegaanbod is ook direct te vinden op amsterdaminbeweging.nl